Lachgas Amsterdam

    Wij bezorgen 24/7 lachgas in Amsterdam en omgeving.

    Lachgas Bestellen

Wij verkopen en bezorgen lachgas 24/7 in Amsterdam en omgeving. Lachgas bestellen bij Lachgas Centrale is eenvoudig, snel én wij hanteren het goedkoopste tarief. Wil je weten of jouw adres ook binnen onze bezorgregio valt? Ga dan naar het bestelformulier en vul jouw postcode in.

 

Lachgas Amsterdam

Lachgas bestellen in Amsterdam kan bij Lachgas Centrale 24 uur per dag. Onze koeriers leveren overdag, maar ook ’s nachts bezorgen wij jouw lachgas direct aan de deur. Wij bezorgen het beste lachgas in Amsterdam en omgeving, voor een scherpe prijs. Onze lachgas koeriers streven naar snelle bezorging en discrete afhandeling. Wij kunnen jouw lachgas gratis laten bezorgen in Amsterdam, binnen een tijdsbestek van een 30 minuten. 

Wij bieden onze klanten het goedkoopste lachgas in Amsterdam. Lachgas kopen kan je bij ons al vanaf één tank van 2kg. Lachgas bestellen in Amsterdam kan gemakkelijk via onze bestelpagina, of via onze Whatsapp. 

Lachgas kopen in Amsterdam

Lachgas kan men op drie verschillende manieren kopen in Amsterdam. De meest gebruikelijke manier is het huren van een lachgas tank. Afhankelijk van de grootte van de tank wordt een borg vastgesteld, die de klant bij aankoop dient te betalen. Deze borg wordt terugbetaald aan de klant, wanneer de lege lachgas fles aan Lachgas Centrale wordt geretourneerd. Bij iedere bestelling worden gratis ballonnen meegeleverd.

Lachgas Centrale biedt standaard vijf formaten lachgas flessen aan. Binnen ons assortiment vind je 2kg, 4kg, 7,5kg, 10kg en 15kg lachgas tanks. Wil je een lachgas tank bestellen met een grotere inhoud dan 15kg? Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij iets voor jou betekenen.

Lachgas bezorging in Amsterdam

Wij bezorgen lachgas in Amsterdam en omgeving en streven naar een snelle bezorging van lachgas, binnen 30 minuten. Lachgas Centrale bezorgt niet enkel lachgas in Amsterdam-Centrum, maar ook in Amsterdam Oost, de Bijlmer en Amsterdam Oud-West en diverse andere wijken in de stad. Bij de meeste bestellingen bieden wij gratis bezorging van lachgas, echter betaal je in sommige gevallen geringe bezorgkosten. Wil je weten wat de bezorgkosten zijn voor de bezorging van lachgas op jouw adres? Kijk dan op onze bestelpagina en voer daar je adresgegevens in. Klik hier om naar het bestelformulier te gaan.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de borgkosten en wanneer krijg ik ze terug?

Bij Lachgas Centrale ontvang je een eigen lachgas tank. Afhankelijk van het formaat betaal je borgkosten voor. Deze krijg je terug wanneer je de fles retour geeft. Bij alleen op laten halen van een fles (zonder een nieuwe bestelling wordt € 10,- in rekening gebracht.

  • 2KG – borg: € 30,-
  • 4KG –  borg: € 50,-
  • 7,5KG – borg: € 80,-
  • 10KG – borg: € 100,-
  • 10KG – borg: € 120,-
Vanaf welke bedrag kan ik bij jullie bestellen?

Je kan bij ons al vanaf 1 lachgas tank bestellen.

Kan ik ook bij jullie lachgaspatronen bestellen?

Wij leveren alleen lachgastanks en verkopen geen losse lachgaspatronen.

Wat zijn de kosten buiten het bezorggebieden?

Wij bezorgen nu in de regio Amsterdam en Rotterdam. Hierbij hanteren wij verschillende bezorgtarieven aan de hand van afstand (gratis, 10,- en 20,-). Wil je weten of wij op jouw postcode bezorgen, vul dan je postcode in op de bestelpagina. Wil je een berzorging buiten dit gebied, neem dan contact met ons op via Whatsapp: 06-85118915

Kan ik bij jullie lachgas tanks reserveren?

Jazeker, voor zowel kleine als grote orders kunnen wij een reservering plaatsen, neem voor meer informatie contact op via WhatsApp.

Vullen jullie ook lege lachgas tanks?

Ja, op onze locatie in Rotterdam kunnen lege flessen gevuld worden. Neem voor meer informatie contact op via WhatsApp.

Kan ik bij jullie ook drinken en snacks bestellen?

Ja, kijk voor het assortiment bij bestellen.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Bij Lachgas Centrale kun je online via iDeal of PayPal betalen of betaal je pas wanneer de bezorger voor de deur staat. In sommige gevallen is het mogelijk om te pinnen, vraag eerst via Whatsapp of dit in jouw regio mogelijk is. 

Topkwaliteit lachgas

Het lachgas dat Lachgas Centrale levert is 99.9% zuiver gas, wat wordt ingekocht bij gerenommeerde bedrijven. Ons lachgas is van food-grade kwaliteit en is daardoor uitermate geschikt voor consumptie. Alle lachgas tanks die worden geleverd door Lachgas Centrale zijn geseald, waardoor jij verzekerd bent van de beste kwaliteit, zonder enige vorm van verontreiniging. Indien je meer informatie wilt over de kwaliteit en samenstelling van ons lachgas, kan je bij ons laboratorium uitslagen en verdere gegevens opvragen en inzien.

Snel bezorgd

Onze lachgas koeriers bezorgen jouw bestelling snel en in de meeste gevallen is de bezorging gratis. Lachgas Centrale beschikt over diverse vestigingen in Nederland, waardoor er altijd een distributiepunt in de buurt is. Hierdoor kunnen wij een snelle levering van lachgas producten garanderen.

Superscherpe prijzen

Lachgas van de beste kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Door goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij naast topkwaliteit lachgas ook een scherp tarief hanteren. Daarnaast ontvang je van ons gratis ballonnen bij jouw bestelling, om het feestje compleet te maken!