Wij verkopen en bezorgen lachgas 24/7 in omgeving Den Haag. Eenvoudig, snel en voor het goedkoopste tarief. Wil je weten of jouw adres ook binnen onze regios valt? Ga dan meteen naar het bestelformulier en vul je postcode in. 

 

Lachgas Den Haag

Wij bezorgen en leveren lachgas tanks 24/7 in Den Haag. Lachgas bestellen is gemakkelijk via onze bestelpagina, de bestelling gaat direct naar één van onze lachgas koeriers. Lachgas kan bij je ons al kopen vanaf 1 lachgasfles van 2kg. Wij leveren alleen de beste kwaliteit voor een voordelig tarief. Onze bezorging is discreet en snel.

Lachgas kopen in Den Haag

Lachgas kan je op verschillende manieren kopen in Amsterdam. De goedkoopste manier is via een lachgas tank (of wel een cilinder). Meest gebruikelijk manier is door één van deze tanks te huren. Hiervoor betaal je afhankelijk van de grote van de tank een borg. Deze ontvang je terug, wanneer je de lege tank weer retour geeft. De lachgas wordt dan aangeboden in 4 verschillende formaten: 2kg, 4kg, 7,5 kg of 10kg. 

We bezorgen lachgas in heel Den Haag

Of je nu in Scheveningen, Schilderswijk, Centrum of in het Laakkwartier lachgas nodig hebt. Wij bezorgen het en streven ernaar dit binnen 30 minuten te doen. Ook honger? Of zin in een drankje? Bij ons kun je ook snacks en drank bestellen!

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de borgkosten en wanneer krijg ik ze terug?

Zodra je een bestelling plaats bij Lachgas Centrale ontvang je een eigen lachgas tank. 
Afhankelijk van het formaat worden er borgkosten in rekening gebracht, borgkosten kan je terug krijgen zodra je de lachgas tank inlevert, deze kan je afgeven bij ons op locatie.
Op de dagen zaterdag en zondag tussen 9:00 en 17:00. 
Het is alleen mogelijk op borgkosten terug te krijgen als u kunt aantonen dat u bij Lachgas Centrale een lachgas tank heeft besteld.

  • 2KG – borg: € 30,-
  • 4KG –  borg: € 50,-
  • 7,5KG – borg: € 80,-
  • 10KG – borg: € 100,-
  • 10KG – borg: € 120,-
Vanaf welke bedrag kan ik bij jullie bestellen?

Je kan bij ons al vanaf 1 lachgas tank bestellen.

Kan ik ook bij jullie lachgaspatronen bestellen?

Wij leveren alleen lachgastanks en verkopen geen losse lachgaspatronen.

Wat zijn de kosten buiten het bezorggebieden?

Wij bezorgen nu in de regio Amsterdam en Rotterdam. Hierbij hanteren wij verschillende bezorgtarieven aan de hand van afstand (gratis, 10,- en 20,-). Wil je weten of wij op jouw postcode bezorgen, vul dan je postcode in op de bestelpagina. Wil je een berzorging buiten dit gebied, neem dan contact met ons op via Whatsapp: 06-85118915

Kan ik bij jullie lachgas tanks reserveren?

Jazeker, voor zowel kleine als grote orders kunnen wij een reservering plaatsen, neem voor meer informatie contact op via WhatsApp.

Vullen jullie ook lege lachgas tanks?

Ja, op onze locatie in Rotterdam kunnen lege flessen gevuld worden. Neem voor meer informatie contact op via WhatsApp.

Kan ik bij jullie ook drinken en snacks bestellen?

Ja, kijk voor het assortiment bij bestellen.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Bij Lachgas Centrale kun je online via iDeal of PayPal betalen of betaal je pas wanneer de bezorger voor de deur staat. In sommige gevallen is het mogelijk om te pinnen, vraag eerst via Whatsapp of dit in jouw regio mogelijk is. 

Topkwaliteit lachgas

Het lachgas dat Lachgas Centrale levert is 99.9% zuiver gas, wat wordt ingekocht bij gerenommeerde bedrijven. Ons lachgas is van food-grade kwaliteit en is daardoor uitermate geschikt voor consumptie. Alle lachgas tanks die worden geleverd door Lachgas Centrale zijn geseald, waardoor jij verzekerd bent van de beste kwaliteit, zonder enige vorm van verontreiniging. Indien je meer informatie wilt over de kwaliteit en samenstelling van ons lachgas, kan je bij ons laboratorium uitslagen en verdere gegevens opvragen en inzien.

Snel bezorgd

Onze lachgas koeriers bezorgen jouw bestelling snel en in de meeste gevallen is de bezorging gratis. Lachgas Centrale beschikt over diverse vestigingen in Nederland, waardoor er altijd een distributiepunt in de buurt is. Hierdoor kunnen wij een snelle levering van lachgas producten garanderen.

Superscherpe prijzen

Lachgas van de beste kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Door goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij naast topkwaliteit lachgas ook een scherp tarief hanteren. Daarnaast ontvang je van ons gratis ballonnen bij jouw bestelling, om het feestje compleet te maken!

Veel verkochte producten

Deze producten worden veel verkocht. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Heb je lege tankflessen over? Wij accepteren alle bruikbare flessen. Ga voor ons hele assortiment naar bestellen.

Bestellen