Lachgas Amsterdam

    Wij bezorgen 24/7 lachgas in de omgeving Amsterdam

    Bestellen

Wij verkopen en bezorgen lachgas 24/7 in omgeving Amsterdam. Eenvoudig, snel en voor het goedkoopste tarief. Wil je weten of jouw adres ook binnen onze regios valt? Ga dan meteen naar het bestelformulier en vul je postcode in. 

 

Lachgas Amsterdam

Wij bezorgen en leveren lachgas tanks 24/7 in Amsterdam. Lachgas bestellen is gemakkelijk via onze bestelpagina, de bestelling gaat direct naar één van onze lachgas koeriers. Lachgas kan bij je ons al kopen vanaf 1 lachgasfles van 2kg. Wij leveren alleen de beste kwaliteit voor een voordelig tarief. Onze bezorging is discreet en snel.

Lachgas kopen in Amsterdam

Lachgas kan je op verschillende manieren kopen in Amsterdam. De goedkoopste manier is via een lachgas tank (of wel een cilinder). Meest gebruikelijk manier is door één van deze tanks te huren. Hiervoor betaal je afhankelijk van de grote van de tank een borg. Deze ontvang je terug, wanneer je de lege tank weer retour geeft. De lachgas wordt dan aangeboden in 4 verschillende formaten: 2kg, 4kg, 7,5 kg of 10kg. 

We bezorgen lachgas in heel Amsterdam

Of je nu in Amsterdam Oud-west, Amsterdam Oost, Centrum of de Bijlmer lachgas nodig hebt. Wij bezorgen het en streven ernaar dit binnen 30 minuten te doen. Ook honger? Of zin in een drankje? Bij ons kun je ook snacks en drank bestellen!

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de borgkosten en wanneer krijg ik ze terug?

Bij Lachgas Centrale ontvang je een eigen lachgas tank. Afhankelijk van het formaat betaal je borgkosten voor. Deze ontvang je terug wanneer de fles retour geeft.

  • 2KG – borg: € 35,-
  • 4KG –  borg: € 60,-
  • 7,5KG – borg: € 80,-
  • 10KG – borg: € 100,-
  • 10KG – borg: € 120,-
Vanaf welke bedrag kan ik bij jullie bestellen?

Je kan bij ons al vanaf 1 lachgas tank bestellen.

Kan ik ook bij jullie lachgaspatronen bestellen?

Wij leveren alleen lachgastanks en verkopen geen losse lachgaspatronen.

Wat zijn de kosten buiten het bezorggebieden?

Wij bezorgen nu in de regio Amsterdam en Rotterdam. Hierbij hanteren wij verschillende bezorgtarieven aan de hand van afstand (gratis, 10,- en 20,-). Wil je weten of wij op jouw postcode bezorgen, vul dan je postcode in op de bestelpagina. Wil je een berzorging buiten dit gebied, neem dan contact met ons op via Whatsapp: 06-85118915

Kan ik bij jullie lachgas tanks reserveren?

Jazeker, voor zowel kleine als grote orders kunnen wij een reservering plaatsen, neem voor meer informatie contact op via WhatsApp.

Vullen jullie ook lege lachgas tanks?

Ja, op onze locatie in Rotterdam kunnen lege flessen gevuld worden. Neem voor meer informatie contact op via WhatsApp.

Kan ik bij jullie ook drinken en snacks bestellen?

Ja, kijk voor het assortiment bij bestellen.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Bij Lachgas Centrale kun je online via iDeal of PayPal betalen of betaal je pas wanneer de bezorger voor de deur staat. In sommige gevallen is het mogelijk om te pinnen, vraag eerst via Whatsapp of dit in jouw regio mogelijk is. 

Top kwaliteit lachgas

Het lachgas dat we gebruiken is 99.9% zuiver gas en word ingekocht van top instanties. Het gas is van food-grade kwaliteit, dus bedoeld voor menselijk consumptie. De lab resultaten van ons lachgas kunt u bij ons zelfs opvragen voor meer informatie. De tanks zijn allen verzegeld en geseald.

Snel bezorgd

Door de juiste ervaring bezorgen wij na bestelling het lachgas snel en meestal gratis op elke locatie. Omdat wij gevestigd zijn door het hele land is er altijd wel een lachgascentrale in de buurt. Hierdoor garanderen wij een snelle levering binnen 30 minuten.

Super scherpe prijzen

Door goede samenwerking met de beste leveranciers kunnen wij naast topkwaliteit lachgas ook een scherp tarief hanteren. Op die manier heb je altijd goedkoop lachgas van topkwaliteit voor een leuke avond. Daarnaast ontvang je van ons gratis ballonnen om het feestje compleet te maken!

Veel verkochte producten

Deze producten worden veel verkocht. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Heb je lege tankflessen over? Wij accepteren alle bruikbare flessen. Ga voor ons hele assortiment naar bestellen.

Bestellen