• 24/7 gratis bezorging
  • Binnen 30 min.
  • Beste kwaliteit lachgas
24/7 bezorging
Binnen 30 min.
Top kwaliteit

In verband met Corona kunnen de prijzen afwijken

Lachgas Amsterdam
bezorger.

ballonen

24/7 Lachgas bestellen

Een gezellig feestje of een relaxte avond met lachgas in Amsterdam? Bij de Lachgas Centrale van Nederland bestel je het beste lachgas. Onze bezorgservice is 24/7 stand by om te leveren. Behalve dat wij topkwaliteit producten bezorgen (99,9% zuiver gas), streven wij om iedere bestelling binnen 30 minuten te voldoen.

Online lachgas bestellen bij de lachgas centrale is eenvoudig en snel, voor het goedkoopste tarief. Vanwege onze groeiende populariteit, beste kwaliteit en scherpe tarieven. Neem via Whatsapp contact met ons op of bel ons via 06-85118915.

Top kwaliteit Lachgas

Het lachgas dat we gebruiken is 99.9% zuiver gas en word ingekocht van top instanties. Het gas is van food-grade kwaliteit, dus bedoeld voor menselijk consumptie. De lab resultaten van ons lachgas kunt u bij ons zelfs opvragen voor meer informatie. De tanks zijn allen verzegeld en geseald.

Gratis en snel bezorgd

Door de juiste ervaring bezorgen wij na bestelling het lachgas snel en meestal gratis op elke locatie. Omdat wij gevestigd zijn door het hele land is er altijd wel een lachgascentrale in de buurt. Hierdoor garanderen wij een snelle levering binnen 30 minuten.

Super scherpe prijzen

Door goede samenwerking met de beste leveranciers kunnen wij naast topkwaliteit lachgas ook een scherp tarief hanteren. Op die manier heb je altijd goedkoop lachgas van topkwaliteit voor een leuke avond. Daarnaast ontvang je van ons gratis ballonnen om het feestje compleet te maken!

Lachgas PRIJZEN

lachgas-tank2

Lachgas - 2 KG

Ballonen: +/- 200 (klein)
Ballonen: +/- 100 (groot)

lachgas-tank2

Lachgas - 4 KG

Ballonen: +/- 400 (klein)
Ballonen: +/- 200 (groot)

lachgas-tank2

Lachgas - 7,5 KG

Ballonen: +/- 750 (klein)
Ballonen: +/- 375 (groot)

lachgas-tank2

Lachgas - 10 KG

Ballonen: +/- 1000 (klein)
Ballonen: +/- 500(groot)

10% korting op lachgas bij bestelling via Whatsapp!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Bij Lachgas Centrale ontvang je een eigen lachgas tank. Afhankelijk van het formaat betaal je borgkosten voor. Deze ontvang je terug wanneer de lachgas retour geeft.

2KG – borg: € 50,-
4KG –  borg: € 75,-
7,5KG – borg: € 100,-
10KG – borg: € 175,-

In omgeving Amsterdam kan je lachgas al vanaf 1 tank bij ons bestellen. 

Wij leveren alleen lachgastanks en verkopen geen losse patronen.

In de regio Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Noord-Brabant, Almere, Groningen betaal je geen bezorgkosten. Wil je een berzorging buiten dit gebied, neem dan contact met ons op via Whatsapp: 06-85118915

Jazeker, voor zowel kleine als grote orders kunnen wij een reservering plaatsen.

Ja dat kunnen wij zeker doen. Het is ook mogelijk om een tank in te ruilen voor een volle, mits deze bij ons is besteld. Voor meer informatie kan je ons bellen of whatsappen op: 06-85118915

Dit is afhankelijk per locatie, stuur ons je wensen via Whatsapp onder vermelding van de bezorgadres. 

Lachgas Centrale betaal je pas wanneer de bezorgen voor de deur staat. In sommige gevallen is het mogelijk om te pinnen, vraag eerst via Whatsapp of dit in jouw regio mogelijk is. 

Contactformulier