HomeMeer wetenLachgas fles
4 maart 2020

Lachgas fles

Bij Lachgas Centrale kan je het beste lachgas bestellen die er op dit moment op de markt beschikbaar is. Al onze producten worden grondig gecontroleerd en worden uitsluitend gemaakt voor menselijke consumptie. Het lachgas wat wij aanbieden is 99,9% puur en wordt in veel gevallen gratis bezorgd door onze lachgas koerier. Natuurlijk allemaal tegen een zeer scherp tarief én met een gemiddelde wachttijd van 30 minuten!

Lachgas fles huren

Wil je weten waar je lachgas kan huren? Ook daarvoor kun je bij Lachgas Centrale terecht. Als je lachgas wilt kopen, dan voorzien wij je namelijk van je eigen tank. Kopen wordt in dit geval lachgas huren, want je betaalt een eenmalige borg bij de aanschaf.

Zolang jij de tank in je bezit houdt, huur je deze dus als het ware. Zodra je de lachgas tank weer besluit in te leveren, ontvang je het bedrag retour. Binnen 30 dagen na aankoop kan je de borg die betaald is terugkrijgen. Is de borgprijs gewijzigd en is het langer als 30 dagen geleden, krijg je geen borg meer terug! Het bedrag dat je betaalt, is afhankelijk van de inhoud van de tank. Dit kan 2 kg zijn, maar ook 7,5 of 10 kg. Natuurlijk kun je de tank in de tussentijd bij laten vullen met gas. Dat doen we graag voor je. Ook lachgas huren doe je dus eenvoudig bij Lachgas Centrale. 

Lachgas fles kopen

Tegenwoordig kun je op steeds meer plaatsen lachgas kopen. Zelfs tijdens een avond uit in een discotheek of nachtclub kun je een lachgas tank met ballonnen kopen. Ook op steeds meer Nederlandse festivals wordt laggas aangeboden. Toch is het verstandig om hier selectief in te zijn.

Je wilt immers zeker zijn van een goede kwaliteit lachgas tegen een scherpe prijs. Een lachgas groothandel is dan een prima keuze. Bij Lachgas Centrale heb je altijd een ruime keuze aan tanks en flessen in verschillende formaten. Uiteraard geleverd mét ballonnen. Lachgas bestellen kan bij ons 24/7. Je geeft jouw bestelling eenvoudig door via WhatsApp of e-mail. Ook als het gaat om lachgas bezorgen voorzien we je van een uitstekend service. Jouw laggas tank wordt vaak al binnen 30 minuten afgeleverd!

Grote lachgas fles kopen

Het grootste formaat lachgas fles die wij aanbieden is 15 kg. Deze zijn zeer geschikt voor grote evenementen. Deze kunnen uit voorraad geleverd worden tegen een scherp tarief. Dit soort flessen zijn ideaal voor grote festivals. Daarnaast leveren wij ook de lachgas flessen in deze formaten:

2 KG Lachgas fles

  • 4KG Lachgas fles
  • 7,5 KG Lachgas fles
  • 10 KG Lachgas fles
  • 15 KG Lachgas fles