• 24/7 gratis bezorging
  • Binnen 30 min.
  • Beste kwaliteit lachgas
24/7 bezorging
Binnen 30 min.
Top kwaliteit

In verband met Corona kunnen de prijzen afwijken

Lachgas kopen

Snel zoeken

Bij Lachgas Centrale kan je heel snel een bestelling via Whatsapp plaatsen. Wij leveren de gewenste lachgas tanks zodat jij en je vrienden voor een voordelig tarief kunnen genieten van een gezellige avond.

Als je van plan bent om lachgas te kopen zijn er een aantal dingen erg belangrijk. Dat is de kwaliteit van de lachgas en natuurlijk de prijs.

Naast het waarborgen van de kwaliteit van onze producten, willen wij jullie via onze website informeren over het gebruik van lachgas. Op deze website kun je verschillende informatieve artikelen vinden zoals: wat is lachgas en wat is het lachgas effect? Of je nou voor het eerst lachgas gebruikt of al vaker een ballonnetje hebt gedaan, op ons website vind je veel informatie over dit magische middel.

lachgas ballon prijzen

Lachgas prijs

De prijs van een lachgas ballon is verschillend. Het meest goedkoopste manier is natuurlijk om het zelf te kopen in een vorm van een lachgas tank. Bij een festival of een club betaal je al gauw € 5,- per ballon. Bij Lachgas Centale kan je al een kleine tank van 2kg bestellen voor € 50,-. Daaruit kan je meer dan 200 kleine ballonen halen en 100 grote ballonnen. Het bestellen van een lachgas tank is eenvoudig en kan via Whatsapp al gedaan worden. Daarnaast zijn er in veel regio’s ook geen bezorgkosten verboden. Zo leveren onze lachgas koeriers bijvoorbeeld gratis in de volgende regios:

  • Rotterdam
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Noord-brabant
  • Groningen
  • Almere

Lachgas Groothandel

Wil je lachgas groot inkopen voor een festival of een eigen evenement? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Naast dat wij lachgas leveren aan particulieren, werken wij ook samen met diverse evenement organisaties.

lachgas tank

Wat doet lachgas met je?

Als je voor het eerst laggas gaat gebruiken wil je natuurlijk maar één ding weten. Wat doet lachgas met je? Welk effect heeft lachgas op je lichaam en wat zijn de gevaren en risico’s? Als je lachgas via een ballon inhaleert, dan komen de werkzame stoffen via de longen in de bloedbaan terecht. Daar wordt het direct getransporteerd naar je hersenen. N2O heeft een verdovende uitwerking op het zenuwstelsel. Het stofje legt de glutamaatreceptor in de hersenen voor een korte tijd stil. De hersenen worden daardoor tijdelijk geremd in hun werking. Hoewel lachgas binnen 15-20 seconden werkt, duurt de roes die je ervaart echter maar kort. Na het inhaleren van laggas is de stof binnen 2-5 minuten uitgewerkt.

Het lachgas effect is voor iedereen verschillend. Dit is ook afhankelijk van hoeveel lachgas je inhaleert, maar ook jouw gewicht en mentale toestand hebben hiermee te maken. Verschillende belevingen die gebruikers beschrijven zijn een lacherig gevoel, het horen van vertraagde geluiden en vervormingen. Het inhaleren van lachgas brengt volgens gebruikers ook een euforisch gevoel met zich mee. Feitelijk gezien leef je dus even heel kort in een droom. Na 2-5 minuten nemen de effecten van lachgas langzaam af.

Als je lachgas op een verkeerde manier gebruikt of niet de beschikking hebt over het best verkrijgbare laggas, dan bestaan er ook gevaren. Lachgas is gevaarlijk als je het direct vanuit de gasfles inhaleert. Ook als je zwanger bent kun je beter geen lachgas gebruiken. En het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar inhaleer nooit lachgas als je deelneemt aan het verkeer of een auto bestuurd. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de gevaren van lachgas.

Hoe gebruik je lachgas?

In dit artikel vind je antwoord op de vraag: hoe gebruik je lachgas? Belangrijk om te weten, want om het lachgas effect écht te kunnen ervaren, moet je het natuurlijk wel op de juiste manier gebruiken. Allereerst is het belangrijk dat je lachgas bestelt van hoge kwaliteit. Bij Lachgas Centrale is dat altijd een zekerheid. Als lachgas groothandel verkopen we namelijk alleen food-grade laggas. Dat betekent dat het gas uitgebreid is getest en goed is bevonden voor menselijke consumptie. Daarnaast heb je bij ons altijd de keuze uit maar liefst 4 verschillende formaten flessen of tanks. Handig als je een kleine lachgas fles van 2 kg wilt laten bezorgen, of juist een wat grotere tank van 10 kg nodig hebt voor een gezellige avond.

Lachgas gebruiken met een tank doe je altijd in combinatie met een ballon. Zodra je de ballon op de cilinder van de tank of de lachgas fles zet, vult deze zich met gas. Op dit moment is het lachgas klaar om te kunnen inhaleren. Je ademt diep in via de ballon. Vervolgens houd je je adem even in om het effect van lachgas te kunnen versterken. Wil je dat liever niet, dan kun je ook door je neus blijven ademen. Het gas wordt dan vermengd met zuurstof, waardoor de effecten van het laggas wat afzwakken. Als je lachgas patronen gebruikt, dan kun je deze rechtstreeks in de ballon spuiten. Om een ballon te kunnen vullen heb je in de meest gevallen 2 patronen nodig. Lachgas kopen in een tank is echter een meer voordelige en eenvoudige manier om lachgas te kunnen gebruiken.

Bericht delen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Overige onderwerpen