• 24/7 gratis bezorging
  • Binnen 30 min.
  • Beste kwaliteit lachgas
24/7 bezorging
Binnen 30 min.
Top kwaliteit

In verband met Corona kunnen de prijzen afwijken

Lachgas bezorgen

Snel zoeken

Tegenwoordig kun je op steeds meer plaatsen lachgas kopen. Zelfs tijdens een avond uit in een discotheek of nachtclub kun je een lachgas tank met ballonnen kopen.

Ook op steeds meer Nederlandse festivals wordt laggas aangeboden. Toch is het verstandig om hier selectief in te zijn. Je wilt immers zeker zijn van een goede kwaliteit lachgas tegen een scherpe prijs.

Een lachgas groothandel is dan een prima keuze. Bij Lachgas Centrale heb je altijd een ruime keuze aan tanks en flessen in verschillende formaten. Uiteraard geleverd mét ballonnen. Lachgas bestellen kan bij ons 24/7. Je geeft jouw bestelling eenvoudig door via WhatsApp of e-mail. Ook als het gaat om lachgas bezorgen voorzien we je van een uitstekend service. Jouw laggas tank wordt vaak al binnen 30 minuten afgeleverd!

Waar kan je lachgas huren?

Wil je weten waar je lachgas kan huren? Ook daarvoor kun je bij Lachgas Centrale terecht. Als je lachgas wilt kopen, dan voorzien wij je namelijk van je eigen tank. Kopen wordt in dit geval lachgas huren, want je betaalt een eenmalige borg bij de aanschaf. Zolang jij de tank in je bezit houdt, huur je deze dus als het ware. Zodra je de lachgas tank weer besluit in te leveren, ontvang je het bedrag retour. Het bedrag dat je betaalt, is afhankelijk van de inhoud van de tank. Dit kan 2 kg zijn, maar ook 7,5 of 10 kg. Natuurlijk kun je de tank in de tussentijd bij laten vullen met gas. Dat doen we graag voor je. Ook lachgas huren doe je dus eenvoudig bij Lachgas Centrale.

lachgas bezorger rotterdam

Zelf lachgas bezorgen

Wil je zelf lachgas bezorgen en ben je op zoek naar een groothandel? Dan is Lachgas Centrale de ideale partner voor je. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven lachgas koeriers. Op dit moment zijn wij op zoek naar koeriers in de regio:

  • Rotterdam
  • Amsterdam (met spoed)
  • Den Haag
  • regio Noord-Holland
  • Almere
  • Groningen


Wil je bezorgen buiten deze gebieden? Dat is geen probleem, wij staan altijd open voor suggesties. Je kan ons bellen of per e-mail contact opnemen via info@lachgascentrale.nl

Is lachgas verboden?

Nee, lachgas is niet verboden. Door een verandering in de Wet is het verkopen en gebruiken van lachgas ook voor recreatief gebruik gelegaliseerd. Dat komt omdat laggas vanaf april 2016 niet langer gezien wordt als een geneesmiddel. Lachgas is daarmee onder de Warenwet geplaatst waardoor er bij de verkoop niet meer aan strenge regels voldaan hoeft te worden. Dit is bepaald door het Europese Hof. Vanaf juli 2016 lag de verantwoordelijkheid voor de verkoop en het gebruik van lachgas dus bij de NVWA (Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit).

Zij zouden een handhavende positie in moeten nemen in het naleven van de opgestelde regelgeving omtrent lachgas verkoop.Daaropvolgend heeft deze instelling een onderzoek uit laten voeren die duidelijkheid moest geven over de risico’s van laggas gebruik én de verantwoordelijkheid van de groothandel of verkoper. Uit het onderzoek is gebleken dat het inhaleren van lachgas geen nadelige gezondheidseffecten met zich meebrengt. Dat is de reden waarom het gebruiken en verkopen van lachgas niet verboden is.

Dat lachgas niet verboden is, wil echter niet zeggen dat je altijd met kwalitatief gas te maken hebt. Lachgas kopen doe je dus bij voorkeur bij een gespecialiseerde lachgas groothandel. Zij kunnen je bovendien ook prima informeren over het gebruik van lachgas of de effecten ervan. Bij Lachgas Centrale verkopen we alleen hoogwaardig laggas dat 99,9% zuiver en puur is. Het N20 dat wij verkopen wordt speciaal gemaakt voor menselijke consumptie, waardoor je geen hinder ondervindt van nadelige gezondheidseffecten of verslaving-risico’s.

Bericht delen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Overige onderwerpen